Rüya Tabirleri

Rüyada cacık yapmak ne anlama gelir?

Rüyada cacık gerçekleştirmek, devlet hizmetine girmeye veya büyük işler başarmaya, helal rızka, ilim ve rızka, sevinç ve sürura delâlet eder. Rüyasında salatalıkla cacık yaptığını görebilen, bir şey yerine getirmek arzusunda olanlar için hayra ve menfaata işarettir. Satış için cacık yaptığını görmek, maişetinin ve rızkının bolluğuna işarettir. Memur birisinin rüyasında cacık yapması, maaşının artacağının alâmettir.

CACIK yerine getirmek için hazırlık yapıldığını görmek, kısmetin açılmasına; bekâr için evlenmeye, evli için de güzel ve şanslı bir çocuğa sahip almak anlamına gelmektedir.

Bazı rüya tabircileri rüyada cacık yapıp yenilmesini gönül ferahlığı ve neşelendirici olma ile deyiş etmişlerdir. Rüyada cacık içmek veya birinin cacık içtiğini görmek, fakir için zenginliğe, izzet ve şerefe delâlet eder. Rüyada cacık içmek rızkın genişliğine, değerli ve kıymetli dostlara delâlet eder.

Rüyada cacık yapan birini bakmak

Yapımı basit olduğundan rüyada cacık edinmek meşakkat çekilmeden elde edilen mala işarettir. Cacık yapan birini bakmak te bu şekilde cümle parçası edilir. Rüyada birinin cacık yaptığını görmek, şifa bulmaya ve afiyete alamet eder.

Rüyada cacık yemek

Rüyada cacık yapıp, karıştırıp yediğini görmek yada cacık içmek rızkın genişliğine, kıymetli ve değerli dostlara delâlet eder. Rüyada yoğurtlu cacık yemek yemek, kısmetin açılmasına; bekâr için evlenmeye, evli için de hoş ve hayırlı bir çocuğunun doğmasına cümle parçası edilir.

Rüyada cacık ikram etmek

Yine birisine ya da misafire cacık ikram ettiğini bakmak, fazla fazla değerli bir dost edinmeye işarettir. Cacık ikram ettiğini bakmak, helal mala, ilme, hikmete, rızka ve mülke delâlet eder. Yeniden birisine ayran ikram ettiğini bakmak, fazla çok kıymetli bir dost edinmeye işarettir.

Rüyada salatalık cacık gerçekleştirmek

Sıradaki Haber :  Rüyada Kabak Görmek

Rüyada salatalık cacık yapmak her şekilde hayırdır. Rüya sahibi için üstünlük ve fazla kâra delâlet eder. Bu rüya hayır ve manfaate ve kazanca işarettir. Birbiri ardınca meydana gelecek rızık ve faydalara ifade edilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu