Rüya Tabirleri

Rüyada cacık görmek ne anlama gelir? Cacık görmek ne demek!

Cacık; sulandırılmış yoğurt içine hıyar doğranarak yapılan, sarımsak ve nane, eklenebilen, iştah açıcı bir yiyecektir. Rüyada cacık görmek; hayır ve bolluk anlamına gelmektedir. Rızık ve menfaat ile cümle parçası olunur. Rüyasında cacığı içen, rızık ve menfaate kavuşur. Rüya sahibinin yardımcı ve iyilik sever biri olduğunun işaretidir. Rüyada cacık görmek, helâl mala ve güzel geçime delâlet eder ve rüya sahibi büyüklerin nezdinde izzet ve şerefe nail olur.

Rüyada cacık yemek

Bir kimsenin rüyada cacık yemesi, sultan yada devlet büyükleri göre ihtiram edilmeye, mutluluk, ferahlık ve cisim sağlığına delâlet eder. Bir kap içinde ikram edilen cacığın yenilmesi çekişme ve düşmanlık olmayan şerefli bir rızka işarettir. Bazan cacık içmek, basit elde edilen rızka alâmettir.

Rüyada cacık olmak

Rüyada cacık elde etmek uzakta bir haber işiteceğine; cacık satın almaksa, mükâfat alacağına deyiş edilir. Rüyada cacık satın almak, berekte, nimete, servete, berekete erişmeye işarettir.

Rüyada salatalık cacık

Rüyada mevsiminde salatalık cacık görmek, rızık ve avantaj ile tâbir olunur. Eşi hamile adamın rüyada cacık yediğini görmesi, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bazan da cacık, kolay elde edilen rızka alâmettir. Hasta bir kimsenin rüyada cacık yemesi, şifa bulmaya ve afiyete delâlet eder. Bir Takım defa de cacık bakmak, rızka delâlet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Jaguar Öldürmek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu