Rüya Tabirleri

Rüyada cam silmek ne demek? Cam sildiğini görmek!

Rüyada sırça silmek, dost ve yaranlarından sevgi ve muhabbete mazhar olmayı ifade eder. Bazan da cam sildiğini bakmak, ele geçecek oldukça çok para demektir. Cam silmek bol bir kısmete işarettir. Aydınlıkla yorumlanır, faydalı bir meslek hususunda halka asistan olacağına muhabere eder. Rüyada birinin cam sildiğini görmekse, hizmetçi ya da bir yakını eliyle gelecek mala delâlet eder.

Rüyada cam sildiğini görmek, yapılan bir takım işlerden fazla istifade edileceğine alâmettir. Bekâr birinin rüyasında cam silmesi, evlenmek ile tâbir olunur. Rüyada herhangi bir işte çalışarak cam sildiğini görmek, üzüntü ve şiddetten kurtulmaktır. Kirlenmiş camları temizlemek için sildiğini gören, çok menfaata ve mala nail olur.

Rüyada sırça silen birini görmek, borç ödemeye ve sünnete tâbi olmaya, günah ve hataların affına delalettir. Bu rüya bununla birlikte tövbeye de yorumlanır. Bir kimsenin rüyada camın kirini onarmak için sildiğini görmesi, neşeye ve müjdeli bir habere ifade edilir. Rüyada sırça silmek; bir takım yerlerden gelecek sevindirici haberlere işarettir.

Rüyada kadının camları temizleyip sildiğini görmesi, endişe, hüzün ve sıkıntıdan halas olmaya alamettir. Rüyada sırça sileni görmekte bu şekilde deyiş edilir. Rüyanızda sırça sildiğinizi görmeniz; aile çevrenizde neşe ve huzurunun artacağı anlamına gelmektedir.

Bir kimsenin rüyasında camdan yapılmış bir eşyayı silmesi; kısa zamanda ummadığı bir yerden ve beklemediği bir şekilde kısmetinin açılacağına ve eğer bekâr ise evleneceğine delalet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Yagma Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu