Rüya Tabirleri

Rüyada Canavar Görmek

Duygularınızla hareket ettiğinizin işaretidir. Duygularınızın ve içgüdülerinizin sizi yönetmesine müsade vermeyip, daha akılcı davranmaya çalışın.

Rüyada canavar görmek zorlukla yorumlanır. Rüyasında bir canavarın pençesinde olduğunu görmek, düsmanlarinin çok olduguna ve kendisini her yönüyle sikistirdiklarina isarettir.

Bir canavarin kendisini kovaladigini ama ona yetisemedigini ve kaçip kurtuldugunu gören düsman serrinden kurtu-lur. Bir canavarla arkadas oldugunu ve kendisine bir zarari dokunmadigini bakmak şiddet bir isinin kolaylikla basarilacagina delildir.

Abdulgani Nablusî’ye tarafından; rüyada canavar bakmak, hayirli degildir. Rüyanizda bir canavarin üzerinize saldirarak sizi parçaladigini görmeniz, fazla kaslı düsmanlariniz olduguna ve her firsatta sizden kurtulmak için dis bilediklerine kötüye işaret eder.

Bir baska rivayete görede: Rüyada canavar görmek zorlukla karsilasilacaga isarettir. Rüyasinda bir canavarin pencesinde oldugunu görmek, düsmanlarinin çok olduguna ve kendisini her yönüyle sikistirdiklarina isarettir.

Bir canavarin kendisini kovaladigini ama ona yetisemedigini ve kaçip kurtuldugunu görebilen düsman serrinden kurtulur.

Ejderha benzer dehşet bir hayvan görmek, hasımlarınızı yenebileceğinize işaret eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Oda Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu