Rüya Tabirleri

Rüyada Dadı görmek! Rüyada dadı olmak! Rüyada dadı olduğunu görmek

Rüyada dadı görmek yada dadı olduğunu görmek iyi bir habere sinyâl eder. Dadı görmek, iyiye yorumlanır, bahtı açık bir rüyadır. Çünkü dadılar çocuk terbiyecisidir. Rüyada dadısının elini öpüp duasını aldığını bakmak, dünya ve ahiret memurluğunu ve Cenab-ı Hakk’ın rızasına muhabere eder. Rüyada dadı görmek, doğacak bir çocuğa da yorumlanır. Çocuk bakıcısı şefkatli, eğitme ve öğretme yeteneği olan kimseye; Değerli şeyleri güvenle teslim edilebilecek belirli bir kimse demektir.

Rüyada dadılık yapmak

Rüyasında dadılık yaptığını gören kimse, uzun ve külfetli bir işe girecek demektir. Rüyada dadı olan, şefkatli, eğitme ve öğretme yeteneği olan kimseye; değerli şeyleri güvenle teslim edilebilecek güvenilir ve belirlenmiş bir birey anlamına gelir.

Rüyada dadısı olduğunu bakmak

Rüyasında bir dadısı olduğunu ve ondan ufak yasinda dinlediği masalları her tarafta anlatmasını rica ettiğini görmek, eger bir yardıma ihtiyaci varsa, mutlaka beklediği yerden destek göreceğine; pek bir takviye beklemiyorsa, bulunduğu işinden daha pozitif para kazanacağı bir mevkie geleceğine kötüye işaret eder.

Rüyada dadısının elini öpmek

Dadısının elini öperek duasını aldığını gören, Allah’ın (C.C) rızasını almış bir kuludur. Bu rüya dünyada ve ahirette işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Arananlar:
Ruyada dadılık yapmak
Sıradaki Haber :  Rüyada Dalma Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu