Rüya Tabirleri

Rüyada Eczane Görmek

Eczane kitabevine, ilim neşreden kuruluşlara kötüye işaret eder.

Bir eczaneye girip, hap elde etmek erkekler için yanlış suçlamaya uğrayacak demektir. Genç bir bayan için, tanıdık olmayan erkeklerle arkadaşlık etmenin zararlı olduğuna, daha ihtiyar kadınlar için hafif bir rahatsızlıktan sonra iyi olacağına işarettir.

Rüyada bir eczaneye girmek hayatınızda ciddi şansın dönmesi olacak demektir. İlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atılmak olarak ta yorumlanır. Bir eczaneye girip, hap edinmek erkekler için iftiraya tekrarlanmak anlamındadır. Genç bir bayan için ise, tanıdık olmayan erkeklerle arkadaşlıklardan zarar geleceğine işarettir. Daha yaşlı kadınlar için sağlığın hafif hastalıklardan sonradan düzeleceğine yorulur.

Eczaneye girmek, kişinin hayatında olacak değişiklikleri haber verir. Eczane ve eczacının durumuna tarafından yorum yapılır.

Rüyada eczahane saglikla yorumlanir. Bir eczahaneye girerek hap aldigini görebilen, bir suçla suçlanarak mah kemelik olur. Eczahane görmek gençler için iyiye, yaslilar için kötüye yorumlanir. Salimi ye tarafından: Rüyada eczahane bakmak saglikla yorumla nir. Rüyada bir eczahaneye girip hap aldiginizi görmek, hastanizin iyilesecegine; aradiginiz ilaci bulamadiginizi görmek, hastaligin devamina, bir eczahaneye girince eczacinin orada olmadigini görmek,hastanizin agirlasacagina, eczahanenin kapali oldugunu bakmak, hastanizin ölecegine, ilaci yerine getirmek için eczacinin de sizinle birlikte evinize geldigini bakmak, hastanizin iyilesecegine kanıt dir. Bir baska rivayete görede: Eczane, hastaliga isarettir. Bazi tabirciler, eczahane görmek, ilaç alma durumu olmus ise, saglik, sihhat ve aftyete isarettir, demislerdir.

Rüyasında bir eczaneye giren kimsenin hayatı birden değişecektir. Hiç aklından geçmeyen durumlarla karşılaşacaktır. İlaçlarla doymuş böyle bir yere girmek maceralı, olaylı bir yol olarak ta yorumlanır.

Rüyasında bir eczaneye giren kimsenin hayatı birden değişecektir. Hiç aklından geçmeyen durumlarla karşılaşacaktır. İlaçlarla doymuş böyle bir yere girmek maceralı, maceralı bir yol olarak ta yorumlanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Irmak Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu