Rüya Tabirleri

Rüyada Fabrika Görmek

Bir kimsenin rüyada fabrika görmesi toplum olarak yorulur. Rüyada fabrika görmek toplum olarak yorumlanır. İnsanın, kendisini bir fabrikada çalışırken görmesi; genç bir erkek için, başkalarının teşvik ve tahriki ile oluşturacağı işte pişman olacağını, genç bir kadın için; hediye olarak bir giyim eşyası alacağını ve o kadar hoşuna gideceğini, ihtiyar bir insan için üzerine düştüğü bir işin iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada Fabrika bakmak kendi çabalarıyla toplumda iyi bir yere gelmekle anlatım tarzı olunur. Fabrikadan uzaklaştığını gören çevreden uzaklaşır. Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin iyi olacağını anlatır. Yeni bir fabrika daha güzel ve bakımlı bir gelecek olarak yorumlanır.

İnsanın, kendisini fabrikada iş yaparken görmesi genç bir erkek için başkalarının kışkırtması sonucu oluşturacağı işte pişman olacağını, genç bir kadın için hediye olarak bir giyim eşyası alacağını göze çarpan eder. Yaşlı bir insan için üstüne düştüğü bir işin iyi bir sonuca ulaşacağına sinyâl eder.

Bir diğer rivayete kadar de: Rüyada fabrika bakmak, rüya sahibinin büyük bir is yapmaya girişim edeceğine dikkat çekici eder. Toplumdur. Fabrikanın durumuna tarafından toplum içindeki galibiyet değişir.

Fabrika bakmak, insan vücudu ile yorumlanır. Rüyasında bir fabrikada çalıştığını bakmak, sağlıklı yasayabilmek için uğraş harcadığına; bir fabrika müdürü olduğunu bakmak, konut halkının sağlığı ile ilgilendiğine; fabrikanın bekçisi olduğunu görmek, aile halkının geçimi için çaba sarf ettiğine; fabrikadan çekip yolda yürüdüğünü görmek, evine bir davetli geleceğine delalet eder.

Rüyada Fabrika bacası bakmak, yeni bir ise gireceğine; rüyayı bayan görmüş ise bu rüyadan daha sonra iyi bir haber alacağına; yaşlı bir adam görmüş ise, gurbetteki bir yolcusunun geleceğine işarettir. Rüyasında bir fabrikada çeliştiğini bakmak afiyet ve saadete dikkat çekici eder.

Fabrikada çalıştığını gören kendi gayretiyle toplumda iyi bir yere sahip olur. Fabrikadan uzaklaştığını gören çevreden uzaklaşır. Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin başarıyla süreceğini anlatır. Yeni bir fabrikanın görülmesi daha hoş ve dar bir gelecek olarak yorumlanır.

Sıradaki Haber :  Rüyada Judo Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu