Rüya Tabirleri

Rüyada haber almak ne demek? Rüyada haber aldığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada herhangi bir haber aldığını bakmak mutluluk demektir. Dar bir şeyi haber edinmek, ilim ve hikmeti ehil olmayanlara vermeye, Uğurlu bir şeyden haber elde etmek yahut devretmek müjde ve sevince, Rabbinin ona olan nimetlerinden bahsetmesi ilahi hoşnutluğa, Kötü bir şeyi haberdar etmek ikaz ve uyarıya kötüye işaret eder. Rüyada güzel haberler elde etmek, mutluluğun ve şansın habercisidir. Fena haber ise uğursuzluğa göze çarpan sayılır. Rüyada haber alan birey yakın bir süre sonra sevinçli bir haber alacak demektir.

Rüyada bir yerden bir haber geldiğini görmek, hiç beklemediginiz bir haber alıp sevineceginize kötüye işaret eder Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyada kendisine bir haber verildigini görse, o kimseye sevinecegi bir haber kendisine ulasir. Bu haberin bir ölü veya çocuk tarafindan verilmesi, bahşedilen haberin ayni çikmasina isaret eder. Güzel haberler, mutluluğun ve şansın habercisidir. Kötü haberler ise uğursuzluğa işarettir.

Rüyada iyi bir haber aldığını bakmak, aşk ve muhabbete, haber veren kişiyi bakmak, o kişi tarafından korunmaya delâlet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Rahmet etmek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu