Rüya Tabirleri

Rüyada Islanmak Görmek

Çiseleyen yoksa sıradan olarak yağan yağmur aşağıda ıslanmak rahmet ve berekete, Allahu Teala yı çokça zikretmeye, sağlık durumu ve zindeliğe, Sağanakta yoksa diğer bir şekilde ıslanmak istek ve isteklerin sabır ve çalışmayla gerçekleşmesine delalet eder.

İster yağmurda ister suda olsun iyice sırılsıklam olmak, başarısızlıklarla geçecek bir zamana, bu başarısızlıktan sonra mutluluğa ve güzel hayata göze çarpan eder.

Ister yagmurdan, ister sudan olsun sirilsik lam islanmak büyük bir kismete kötüye işaret eder. Dus altina girerek islandigini görmek, girdigi her hangi bir isinden bol para kazanacagina, bir su baskını içine ya da bir çukurda biriken bir suya düserek is lanmak, para yüzünden bir ortagi ile ya da konut halki ile aralarinda tartisma çikacagina, denize veya göle veyahut bir nehre girerek islandigini görmek, büyük bir mirasa konacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada islanmak Allah in rahmetine nail olmakla isaret eder Ara Sıra de islanmak büyük bir kismete isaret eder. Bazi tabirciler islanmak bol gelir ve mirastan mülk almak olarak yorumlanmistir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Öd Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu