Rüya Tabirleri

Rüyada Kaban Görmek

Rüyada kaban bakmak, rüyayı gören kişi için yolculuk yapacağına ve sonu hayırlı olacak, rüya sahibinin kazançlı çıkacağı bir yolculuğa çıkacağına muhabere eder. Rüyasında üzerine bir kaban giymiş olduğunu bakmak, ferah bir kazanca ve rüyayı görebilen kimsenin mutlu olacağı anlamına gelir.

Bir rivayete göre rüyada kaban giymek, beklenmeyen bir yerden bir fayda göreceğine kötüye işaret eder. Rüyanızda yeni bir kaban aldığınızı veya giydiğinizi görmeniz, hasta iseniz iyileşeceğinize yorulur. Rüyanızda yıpranmış bir kaban giymek, işlerinizin bozularak, geçim darlığına düşeceğinize delalet eder.

Bir başka tabire tarafından de: kaban görmek, memur için makam, tüccar için gelir, fakir için refah, köylü için bereket, insanlar için ucuzluk ile tabir edilir.

Derler fakat kaban görülmesi, uzun ömre işarettir. Rüyada üzerinizde kaban olması, zenginliğe, konut halkının mutluluğuna veya evlenilecek kimseye işarettir.

Renkli ve desenli kaban; eşini seven biri olmaya işarettir. Pamuk dokunmuş kaban, din güzelliğine; yün kaban, zenginlik ve asalete işarettir.

Rüyada kaban görmek, rütbeli subaya, bir şeyden çekinen kimse için güvene göze çarpan eder.

Yazın kaban giydiğini görmek, eşi yüzünden üzüntü yaşamaya, eşinin bir sıkıntıyla karşılaşmasına işarettir. Yaz mevsiminde, ilkbaharda yoksa sıcak havada kaban giymek, borç, hastalık, hapis veya maddi durumun bozulmasından dolayı üzüntü ve kedere düşmeye işarettir.

Bazen rüyanızda vahşi kumaştan bir kaban giydiğinizi görmeniz, üstüne zırh giyerek savaşmaya veya zırhlı bir birlikte tahsis almaya işarettir.

Arananlar:
rüyada kabanlara bakmak
Sıradaki Haber :  Rüyada İcra Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu