Rüya Tabirleri

Rüyada Makarna Görmek

Rüyada makarna görmek, şanslı bir iş ve kısmette delalet eder. Rüyada makarna yemek yemek son derece iyiye ve hayra delalet eder. Tekrar rüyada makarna pişirdiğini bakmak iyi bir geliriniz olacağına işarettir.

Rüyada makarna görülmesi, bolluk ve bahtı açık bir kısmetle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında makarna pişirip yediğini görmesi; iyilik göreceğine, rüyasında makarna pişirdiğini görmesi; somut durumun herzamankinden daha iyi olacağına sinyâl eder.

Rüyada makarna görmenin üç tabiri vardır

menfaat karşılamak, mal edinmek ve gerekli olan şeyleri elde etmek. Bazı tabirciler; pişmiş makarnayı görenin gördüğü arz değin elde edilecek malı işaret etmişler. Rüyasında çeşit çeşit, uzun, kısa, renkli makarnaları kıymalı, salçalı, domatesli yada sade pişirip yediğini gören kimsenin iyi bir kazanç elde edeceği biçiminde işaret edilmektedir.

Rüyada makarna elde etmek belirlemek

Birinin size makarna paketi veriğini görürseniz aldığınız makarna miktarınca hayır göreceğinize ve sıhhatli olacağınıza işarettir. Rüyasında birine makarna belirlemek; dince yasaklanmış olan eylemlerden sakınıp, dinin buyurduklarını yerine getirmeye yorumlanır. Makarna ikram ettiğini görmek rüyayı gören kişi için kısmet olarak ifade edilir.

Rüyada haşlanmış makarna bakmak

Bölgede nimetlerin bollaşacağına, yöre insanının güven içinde geçineceklerine ve gelir sağlayacaklarına işarettir. Fırın makarna: rızkınızın bollaşacağına, Çiğ makarna; gördüğünüz arz kadar saygınlığınızın artacağına işarettir.

Kilosu pozitif birinin rüyasında makarna görmesi çok yemek yiyen olduğunun işaretidir. Rüya sahibinin yeme ve içmesine uyarı etmesi gerektiğini anlatır. Rüyada makarna satın edinmek bununla beraber iş hayatında güzel gelişmelerin olacağını ifade eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Nadas Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu