Rüya Tabirleri

Rüyada Dalga Görmek

Rüyada dalga görmek; Küçük ve ahenkli dalgalar sakin ve huzurlu hayata, ahenkle yürüyen dünya işlerine ve yürek huzuruna, Hırçın ve vahşi dalgalar azabı gerektirecek işlere ve şiddete kötüye işaret eder.

Rüyada dalga görmek başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekâr biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, fazla kayda değer bir fırsatı değerlendirerek birdenbire yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para galip gelmek demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

Dalga görmek değişiklikle yorumlanır. Rüyasında bir kayık içinde olduğunu ve büyük dalgalara yakalandığını bakmak, hayatta defalarca is değiştirdiğine ve hiç bir iste dikiş tutturamadığına delalet eder.

Rüyada dalga görmek, başarının şiddet olacağına işaret eder. Dalgalarla boğuşan birey, ani fırsattan yararlanarak, başa geçer.

Denizde yıkanırken büyük bir dal ganin üstüne gelip sizi denizin ortalarına sürüklediğini bakmak, büyük bir risk ile karşısında karşıya olduğunuza kötüye işaret eder. Said El Vaaz e kadar: Dalga bakmak dünya azabına işarettir. Rüyasında bir dalgaya kapıldığını görmek Cenabı Hakk in (C. C.) rızasından hariç isler yaptığına ve günahkâr olduğuna delalet eder.

Rüyada Dalga Bakmak Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen dalga günahkâr, sözünden dönen bir kimseyi çağrıştırır. Kimi yorumcular da dalgayı, dünya azabı ile işaret etmişlerdir. Bazende beklenen haberin geleceğine muhabere sayılır.

Rüyada bir dalgaya kapıldığını görmek, o kişinin kanun dışı işler yaptığını ve bu yüzden günahkâr olduğuna bir uyandır.

Rüyada ufak dalga görmek, ağırbaşlı ve huzurlu bir hayata, işlerin armoni içinde gitmesine işarettir.

Rüyada denizde yıkandığını, yıkanırken iri bir dalganın gelip kendisini alarak kıyıdan uzaklaştırdığını görmek, rüya sahibinin başına bir kaza geleceğini gösterir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Irza gecmek Görmek

Bir kimse rüyasında kayık içinde denizde kürek çektiğini, sonradan da azgın dalgalarla boğuştuğunu görse o kişinin yetim hakkını yediğine, bu yüzdende iki yakasının bir araya gelmeyeceğine hükmedilir. Nişanlı bir kimsenin bir dalga ile çaba ettiğini görmesi ise nişanlısının başkaları tarafından aleyhine kışkırtıldığına sinyâl sayılır. Yada ikisinin arasına bir başkasının girdiğine işarettir.

Rüyada kavgacı ve kaba dalgaların görülmesi, güç ve kasvete, sonunda cefa çekilecek eylemlerde bulunmaya işarettir.

Kimi yorumcularda azgın dalgalarla boğuşmak, rüyayı görenin gizli bir hayat geçireceği olarak yorumlamışlardır. Çünkü Deniz, dalgalar durulduktan daha sonra uzun bir zaman sakinleşir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu