Rüya Tabirleri

Rüyada Palmiye Ağacı Görmek

Rüyada, sıcak ülkelerde yetişen, iki yüzü aşkın cinsi ve takriben dört bin türü bulunan palmiye ağacı bakmak; yakın bir zamanda sıcak bir bölgeye seyahat edeceğinize işarettir. Bu sayede hayatınızı düzene sokacağınıza yorumlanır. Ara Sıra aşk hayatınızda da mutlu günler geçireceksiniz anlamına kazanç. Rüyada palmiye ağaçlan bakmak, bir Ortadoğu ülkesine seyahatinize yorumlanmaktadır. Rüyada Palmiye ağacı, iklimi çok güzel olan bir yere yolculuk demektir.

Bazı defa de uzun ve büyük palmiye ağacı eski bir arzunuzun gerçekleşeceğine delalettir. Palmiye yaprağı görmek; kuvvetli ve hissi bir gönül ilişkisine işarettir.

Rüyada palmiye ağacı dikmek daha önce yaptığınız seyahat intibalarınıza hala muhafaza ederek o günlerin heyecanını içinizde yaşattığınıza işarettir. Bahçesine palmiye ağacı diktiğini görmek, konut yahut otomobil elde etmek anlamına kazanç. Ara Sıra de palmiye ağacını dikmek gariban birine yardımcı olmak demektir.

Rüyada palmiye ağacı yaprağı görmek; Havası ve iklimi fazla güzel bununla beraber sıcak olan bir yere tatil amaçlı yolculuğa sinyâl etmektedir.

Evlerde salonları süsleyen palmiye fidanını bahçede bakmak, Rüya sahibinin fazla faydalı bir deniz yolculuğuna çıkacağını gösterir. Rüyada palmiyenin ağacına çıkmak saygınlık kazanacağınıza sinyâl eder.

Rüyada Palmiye ağacını taşımak herkesi şaşırtacak bir işe girişeceğinize yorumlanır.

Rüyada Palmiye ağacı kesmek; yapmakta olduğunuz işin eksik kalacağına işarettir. Palmiye ağacını yoksa yaprağını kesmek, incitmek, kökünden dahil etmemek; bir musibetle karşılaşacağınıza ve üzüleceğinize işarettir. Dallan kırık bir palmiye ağacı, mutsuzluğun ve başarısızlığın işaretidir.

Arananlar:
https://www ensonhabermerkezi com/ruyada-palmiye-agaci-gormek/
Sıradaki Haber :  Rüyada Hain hainlik Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu