Rüya Tabirleri

Rüyada Baca Görmek

Rüyasında akıcı, pak baca görmek kişinin konut sahibi olacağını haber verir.

Rüyada baca bakmak kismet ve bol rizka kötüye işaret eder. Bacanizdan siyah ve koyu duman çiktigini görmek, kismetinizin ve rizkinizin bolluguna, bereketine; bacanizdan hiç duman çikmadigini bakmak evinizde dirlik olmadigina; bacanizin yikilmis oldugunu bakmak düsmanlarinizin değil olacagina; bacanizdan bir kiremit düstügünü görmek, evinizden bir kisinin yolculuga çikacagina isarettir. Rüyada evinizin bacasini tüterken bakmak, evinizin bolluga, bereket ve neseye kavusacagina isarettir. Baca temizlemek, bütün islerinizin olağan bir sekilde yürüyecegine; bacanizin tutustugunu bakmak, kedere ve aciya; bacanizin yikildigini bakmak, bir ilim haberi alacaginiza veya aileniz bireylerinden birisinin agir bir hastaliga tutulacagina isaret sayilir. Bir baska rivayete görede: Bir kimsenin rüyada baca görmesi, ferahliga ve sevindirici bir haber alacagina isaret eder.

Evinizin bacasını tüterken bakmak, evinizde bolluğa, berekete,baca temizlemek, yakalandığınız hastalıktan kesin olarak kurtulacağınıza, benekli baca görmek, düşmanlarınız göre elbette aldatılacağınıza, bacanın yıkıldığını görmek, aile fertlerinden birinin ağır hastalığına veye bir ölüm haberine işarettir.

Evinizin bacasını tüterken bakmak, evinizde bolluğa, berekete,baca temizlemek, yakalandığınız hastalıktan kesinkes kurtulacağınıza, benekli baca bakmak, düşmanlarınız tarafından kesinlikle aldatılacağınıza, bacanın yıkıldığını bakmak, aile fertlerinden birinin ağır hastalığına veye bir ölüm haberine işarettir.

Kişinin rüyada baca görmesi, talih ve bol rızık ile ifade olunur.

Kendi evinin bacasından siyah ve koyu bir duman çıktığını bakmak, rızkın bolluğuna ve bereketine delâlet eder. Bacadan hiç duman çıkmadığını görmek, evdeki düzenin bozukluğunun işaretidir.

Evdeki bacanın yıkılmış, yıkılmış olmuş olduğunu bakmak, keder ve üzüntüye işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Öf demek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu