Rüya Tabirleri

Rüyada Abdest Alıp Kuran Okumak

Rüyada abdest alıp Kur’ân okumak, günahların mahvına, rahatlık ve sürura delâlet eder. Rüyada abdest aldığını görmek, hayra, sevince, baskı müşküllerin halline delâlet eder.

Rüyada bir çeşmede abdest aldığını görmek, hayır ve bolluk ile tâbir olunur. Dağ eteğinde kaynayan bir sudan abdest aldığını bakmak ve namaz kılmak, günahlardan temizlenmeğe ve kalb safasına delâlet eder.Tamamlayıcı başlık için bakınız rüyada abdest elde etmek.)

Hasta bir adamın denizde yıkandığını ve abdest aldığını görmesi, Allahu Teâlâ’nın ona şifa vereceğine; borçlu birinin görmesi, borç ve sıkıntıdan kurtulacağına ve korktuğu şeylerden belirlenmiş olmaya delâlet eder.

Kur’ân-ı Kerim Rabbimizin mübarek kelâmıdır, ondan hem hayatta olanlar, hem de ölüler için şifa ve rahmet vardır. Bu sebeple rüyada Kur’ân veya ondan bir şey okuduğunu bakmak, izzet ve yüceliğe, asalet ve şana delâlet eder.

O kişi günahkârsa Allahu Teâlâ onun günahlarını af ve tevbesini kabul buyurur. Yoksul ise zenginlik ile nimetlenir, borçlu ise, borcu ödenir.

Rüyada Kur’ân-ı Kerim’i hoş sesle ve makamla okuduğunu görmek, izzet, asillik ve hoş bir şöhrete delâlet eder.

Yine rüyada Kur’ân-ı Kerim’i harflerini tahrif ederek okuduğunu bakmak, haktan dönmeye ve ahdini bozmaya işarettir. Eğer okuduğunu ne olduğunu bilemiyorsa, bu kez rüya yalan şahitliğine delâlet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Ödemek Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu