Biyografi

Buket Güler

Buket Güler Biyografisi

Buket Güler CNN Türk Başlıca Haber programını sundu.

Buket Güler, 1983 yılında Ankara‘da doğmuştur. Gazi Üniversitesi‘nin Ulus Yönetimi bölümünden mezun oldu. Galatasaray Üniversitesi‘nde Milletlerarası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yaptı.

İyi derecede İngilizce haberdar olan Buket Güler, habercilik kariyerine hemen şimdi üniversite yıllarında Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu’nun Ankara‘daki haber merkezinde muhabir olarak başladı. Özgürlük Gazetesi‘nin ekleri ile TEMPO Dergisi‘nde özel haber ve röportajlar yaptıktan daha sonra TRT Türk kanalının kuruluşu ile birlikte televizyon haberciliğine adım attı.

2009 yılında transfer olduğu TRT Türk kanalıyla birlikte televizyon haberciliğine geçiş yaptı. Burada tayin yaptığı 7 sene baştan başa Dünyamız Detaylar ve TRT Dünya Gündemi gibi programları sundu.

2016 yılında Habertürk TV’ye geçti. Burada Gün Ortası ve Güne Manzara isimli haber bültenleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. 2018 yılının mayıs ayı başlarında Habertürk’den ayrıldı.

Buket Güler, 14 Mayıs 2018 tarihinde kadrosuna dahil olduğu CNN Türk‘te bir dönem Esas Haber’i sundu. Şimdilerde ise A’dan Z’ye adlı programın sunuculuğunu yapıyor.

Sıradaki Haber :  Britney Spears

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu