Biyografi

Burak Yurdugör

Burak Yurdugör Biyografisi

16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasına katıldı.

Burak Yurdugör, 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. İsviçre, Zürih’de doğan babasının aslen kökeni İstanbul ve Yemen‘e dayanıyor. Bir kız kardeşi olan Burak Yurdugör, Babaannesi ve ailesi ile beraber İstanbul’da yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor.

Spora ilkokulda başlayan Burak Yurdugör, 6 yaşında yüzme sporuna başlamış 15 yaşına kadar bilfiil faal olarak devam etmiş ve yüzme branşı ile belli bir zaman basketbolu beraber oynadı ve üniversitede de kısa süreliğine amerikan futbolu oynadı. Faal olarak şuan da crossfit ve fitness ile uğraşıyor.

Burak Yurdugör, 1.85 cm. boyunda ve 80 kilodur. 2 Şubat 2019 tarihinde başlayan Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan yarışmacıları adaylarından oldu ama seçilip gidenler arasına katılamadı.

Burak Yurdugör, 16 Şubat 2020 tarihinde Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalında başlayan Survivor 2020 yarışmasına katıldı.

Gönüllüler takımında yarışacak olan Burak Yurdugör’ün takımında Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Karabudak, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Vefalı Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, olurken, Ünlüler takımında; Barıştırma Murat Yağcı, Aycan Yanaç, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Elif Yıldırım Görebilen, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut yarışacak.

Sıradaki Haber :  Benedict Cumberbatch

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu