Kültür Sanat

Evde Çal konserlerinin bugünkü konuğu Akın Sevgör olacak

Evde Çal konserlerinin bugünkü konuğu Akın Sevgör olacak

Oluşturduğu müzikal programlarla benzersiz deneyimlere imza atan Red Bull, denenmemiş bir müzik yolculuğunu dinleyicilerle buluşturdu. Müzikle ahali arasındaki mesafeyi kaldırmak için başlatılan Inkar Bull Sunar: Evde Çal (#EvdeÇal) canlı konserler serisinin birincil konuğu Nilipek. oldu. Çarşamba akşamı Inkar Bull Türkiye’nin devlete ait instagram hesabı üzerinden canlı olarak performans belirten Nilipek., “Kendimce en hoş şey müzikle bir araya gelmek, şarkılarımız yoluyla göz göze gelebilmek o kadar değerli oysa” ifadesinin arkasında ‘Havada bir hinlik var’, ‘Koşuyolu’, ‘Sabah’, ‘Gömülür’, ‘Çocuk’, ‘Beraber’ isimli şarkılarını seslendirdi ve merak edilen soruları da yanıtladı.

25 Mart’ta Kalben, 27 Mart’ta Maksat Su Akyol ile Ali Enerjik Yıldırım yayında
Mesafeleri yakın eden, dünyanın uzak köşelerinden gerçekten sanıldığı değin uzaktan olmadığımızı gösteren ‘Inkar Bull Sunar: Evde Çal’ serisi çoğu sevilen ismi daha misafir etmeye hazırlanıyor. Serinin bugünkü konuğu ise Akın Sevgör olacak. Müzisyen, saat 21.30’da Inkar Bull Türkiye’nin devlete ait Instagram hesabını ele geçirecek.

25 Mart Çarşamba akşamı saat 21.30’da hesabı teslim alacak ad Kalben olacak. 27 Mart Cuma akşamı ise tekrar saat 21.30’da bu kez Hedef Su Akyol ile Ali Dinç Yıldırım yayında olacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Red Bull Sunar: Evde Çal serisine ilişkin detaylar Inkar Bull Türkiye Instagram hesabında ve RedBull.com adresinde olacak. Keza müzisyenlerin Inkar Bull takipçilerine özel olarak paylaşacağı çalma listeleri ve röportajları da yeniden RedBull.com adresinde olacak.

Sıradaki Haber :  ABD, Almanya’daki 11 bin 900 askerini geri çekiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu