Biyografi

Prof.Dr.Deniz Çalışkan

Deniz Çalışkan Biyografisi

Prof. Dr. Deniz Gayretli, Ankara Üniversitesi Insanlar Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesidir. Prof. Dr. Deniz Gayretli, 6 Nisan 2020 tarihinde Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca göre açıklanan ikinci bir bilim kurulu içinde olduğu bildirildi.
Deniz Çalışkan, 1969 yılında doğmuştur. 1985-1991 yılları aralarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. 1991-1995 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Irk Sağlığı Anabilim Dalı bölümünde Araştırma Görevlisi olarak tahsis yaptı. 1995-1999 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Irk Sağlığı Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Deniz Işine Düşkün, 1999-2008 yılları arasında Tezgâhtar Doçent olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında tahsis yaptı. Aynı yerde 2008-2014 yılları aralarında Doçent olarak tayin yaptı ve 2014 yılında Profesör oldu.

Prof. Dr. Deniz Gayretli, 6 Nisan 2020 tarihinde Afiyet Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan koronavirüs ile uğraş dahilinde oluşturulan ikinci bir bilim kurulu içinde olduğu bildirildi.

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasına tarafından, millet sağlığı uzmanlarından oluşan bu komite, koronavirüsün psikolojik, sosyolojik, istatistiki ve din sosyolojisi boyutunu irdeleleyeceğini açıkladı.

Üye olduğu Mesleki Kuruluşlar:
Millet Sağlığı Uzmanları Derneği

Sıradaki Haber :  Burcu Esmersoy

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu