Rüya Tabirleri

Rüyada Dağ keçisi Görmek

Dağkeçisini görmek zarara uğramaya, onu avlamak yoksa etinden yemek yemek bir vesileyle gelecek mala delalet eder.

Amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya veya sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Bedeninizde çürük olması daha önce yaşadığınız aşkları anımsamak size sağlamayacak demektir. Çürük yumurta ise hayatınız baştan başa elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamındadır. Çürük domates görmek eğer siyasetle uğraşıyorsanız kayda değer seviyelere gelecek ve başarı sağlayacaksınız anlamındadır.

Şahsiyetten mahrum ve ahlaksız bir kişiyi temsilcilik eder.Etinden yemek yemek devletten haber alacaksınız anlamına kazanç.

Rüyada dag keçisi bakmak, haddi tecavüz eden bir adamdir. Bir kimse bir dag keçisine, keçiye yoksa koca rastgeldigini görse, ganimet alir. Vahsi hayvanlari avlamak ise, ganimettir. Dag keçisine rastladigini görebilen kimse, bir zarara ugrar. Onun etini yedigini görse, eline mal geçer.

bir kimse bir dag kecisine, keciye yahut koca rastgeldigini görse, ganimet alir. vahsi hayvanlari avlamak ise, ganimettir. dag kecisine rastladigini görebilen kimse, bir zarara ugrar. onun etini yedigini görse, eline mal gecer. Şahsiyetten mahrum ve ahlaksiz bir kisiyi temsil eder.Etinden yemek devletten haber alacaksiniz anlamina kazanç.

Sıradaki Haber :  Rüyada Mahzen Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu