Rüya Tabirleri

Rüyada Fare Öldürmek

Rüyada fare öldürmek bir kaç şekilde cümle parçası edilir. Rüyada bir fare öldürdüğünü görmek, fena ve geçimsiz bir kadına galip gelmeye işarettir. Bir adamın rüyada farelere ok veya taş attığını görmesi, fena bir kadının gıybetini yapmaya yorumlanır ya da onunla fena bir şey hakkında muhabbete muhabere eder.

Rüyada bir büyük bir fareyi avladığını bakmak de, yine bir kadına aldanma ederek onu avlamak demektir. Rüyada kör fare öldürmek ise bir hata işleyeceğiniz anlamına gelmektedir.

Yine rüyada fare öldürenin başka bir tabiri ise, geri nіyetlі оkunuşu aşırı emellerі olan eş kişiyi madun etmeye ve ona kat kazanılacak olan gаlibiуete gösterge eder.

Rüуada öldürülen fare, samіmі içe, değersiz plаnlаr yaparak değersiz zararlar vermeye uğraşan aynı kişiyi ѕembolіze eder.

Ayrıca rüyasında fare öldürmek tekrar hayatınızda menfaatçi kişilerden kurtulacağınızın alametidir. Rüyada fare öldürdüğünü görmek başınıza bela olan fayda düşkünü kişilerden kurtulmak istediğinize ve bu kişilerden yakın bir zaman içerisinde kurtulacağınızı da yorumlanır.

Bir başka yoruma kadar de Rüyada fare öldürmek, var olan mevcut durumunuzun iyi mertebede olduğunu ve yakın zamanda da bu mertebenizin dolup taşacağına işarettir. Rüyada fare öldürdüğünü bakmak, galibiyet ve mutluluk olarak ta yorumlanır.

Son olarak rüyasında rüyada beyaz fare veya rüyada büyük fare yada rüyada fareyi ezerek öldürdüğünü gören kimse, kötü bir kimseye galip geleceğine dikkat çekici eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada çalar Saat Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu