Rüya Tabirleri

Rüyada pabuç giymek; Pabuç giydiğini görmek nedir?

Rüyada Kundura giymek nedir?

Rüyada kundura giymek, yüksek makam sahipleri için iyi ve müjdeli haberdir. Şanslı bir rüyadır. Eski, yırtık, porsumuş pabucu giymek, üzüntü, keder, dert ve dert anlamına gelmektedir. Yeşil renkli pabuç giymek ve bir başkasının üzerinde görmek, dini inancın sağlamlığına işarettir.

Bir kimsenin rüyada bir şeyi giydiğini görmesi, rüya sahibinin iş ve durumuna delalettir. Atkı ile beraber kundura giymek, rütbenin üstünlüğüne ve geniş rızka kötüye işaret eder.

Rüyada pabuç giydiğini görmek ne kavrama gelir?

Kundura mal ve ağırbaşlılık ile tabir olunur. Güzel şık bir ayakkabı giydiğini bakmak, elindeki malı ve parasını muhafaza etmeye, korumaya yorumlanır. Bu şekilde rüya görebilen harcamalarına dikkat etmelidir. Kırmızı bir ayakkabı giymek, malın zekatını vermek ve malı muhafaza etmek ile cümle parçası edilir. Rüyada yeşil renkli bir kundura giydiğini bakmak, övülmeyi hakkedecek işler yapmaya alamettir. Yeşil ayakkabı, din ve ibadete alamettir. Siyah ayakkabı giyen, ihtişam ve
saltanat sahibi olur.

Bir kadının rüyada kundura giymesi, onun hakkında din ve dünyaca hayra yorulur. Bu rüya hayra çıkar. Rüyada yumuşak ve fazla kıymetli ayakkabı giyilmesi, varlıklı ve fakir için tamamen hayıra yorulur.

Sıradaki Haber :  Rüyada Abinin Eşini Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu