Rüya Tabirleri

Rüyada Abinin Eşini Görmek

Rüyada abinin eşini görmek, kırgınlıkların bitmesi ve küslüğün son bulmasına yorulurken eski eşini görmekse akrabalar arasındaki husumetin bitmesine yorumlanır. Abinin eski eşinin görülmesi aile içindeki birlik beraberliğin sağlanmasına delalet eder.

1- Rüyada Abinin Eşini Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen abinin karısını görülmesi halk müziği aralarında saygıdeğer bir birey olacağınıza yorumlanır. Dost meclislerinde sözü dinlenen nasihatine siklet verilen kişi anlamına kazanç. Abinin hanımı rüyası şanslı bir rüya olup çoğu yerden tartışma ve eleştiri almanıza karşın fiziki yönden elinize geçecek rızka kötüye işaret eder.

2- Rüyada Abinin Eşini Gebe Görmek

Rüyasında abisinin eşini gebe olarak görülmesi; o kişinin karnının büyüklüğü oranında ele geçecek olan mala ya da dünya nimetlerine sahip olmaya yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin malının artacağına aynı zamanda uğurlu olan bu rüya bereket ve zenginlik içinde hayır ve menfaate delalet eder.

3- Rüyada Abinin Eşini Dövmek

Abinin eşini dövdüğünü bakmak tartışmalardan sonradan gelecek olan iyiliklere işarettir. Abinin eşini dayak atmak, döven vasıtasıyla dövülenin duyacağı bir sevindirici ve bahtı açık bir habere alamet eder. Bazen de son huzursuz zamanları açıklama etmektedir. Rüya sahibinin, bir kimsenin derdine, sorununa tedavi bulmaya işarettir. Dövülenin ise geleceği parlaktır ve kişinin hayatta ilerleyeceğine işaret eder.

4- Rüyada Abinin Eski Eşini Görmek

Bir hediye alacağınıza işaretle delalet etmektedir. aynı zamanda rüyayı görebilen kimsenin geçmişine olan bağlılığına deyiş edilir. Esenlik bulmaya yorulan rüya bununla beraber eski bir sorunun bitmiş gündeme geleceğine ve çözüm bulgu noktasında egzersiz yapılacağını işaret eder.

5- Rüyanda Abinin Eşini Aldattığını Görmek

Mücadele etmeniz gereken insanlara ile karşılaşacağınız zorlukları ifade eder. Yoksa içinde bulunduğunuz tedirgin bir durumdan bir dostunuz aracılığıyla kurtulacağınıza delalet eder. Bazı kere de bu rüya dost çevrenizi tekrardan gözden geçirmeniz gerektiğini belirtir.

6- Rüyada Abinin Eşinin Öldüğünü Görmek

Zarardan kurtulmaya kötüye işaret etmektedir. Ara Sıra de bu rüya, o kimsenin gezi yapmasına işarettir. Ola Ki yolcuysa eğer ailesinin yanına dönmesine delalet eder.

Sıradaki Haber :  Rüyada Bağlamak Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu