Rüya Tabirleri

Rüyada Radyo Görmek

Her değişiklik medya, iletişim ve haberleşme araçları dünyevi alaka ve alakalara, olup bitenlere gereğinden fazla kafa yormaya delalet eder.

Rüyada radyo haber olmak şeklinde belirtilir.Çalan bir radyo acele bir haberdir haber alınacağını dikkat çekici eder. Kapatılmış bir radyo, muhakkak bir süre geçtikten sonradan alınacak anlamındadır. Haberdir.

Rüyada radyo bakmak, uzakta bir haber alacaginiza ve bu haberle sevineceginize isarettir. Radyodan müzik dinlemek ise, çok sevdiginiz bir arkadas veya sevgili ile geçireceginiz mutlu günleri ve bazen de hiç nedensiz duyacaginiz üzüntüyü gösterir. Bir baska rivayete görede: Rüyada radyo bakmak, duyulmasi istenilmeyen bir haberin yayilmasina ve olumsuz islerin meydana gelmesine isarettir.

Rüyada radyo haber olarak yorumlanır. Çalan bir radyo acele haberdir. Kapatılmış bir radyo, bir vakit daha sonra gelecek haberdir.

Rüyada kendinizi radyo dinlerken bakmak; ivedi geçecek bir can sıkıntısına tutulacağınıza , kendinizi bir radyo satın alırken bakmak; bir tanıdığınızın istemeden kalbini kıracağınıza işarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Acı Tatmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu