Rüya Tabirleri

Rüyada Abiye Görmek

Rüyada abiye bakmak izzete, şerefe, dünyaca İyiliğe, istek ve isteklere nail olmaya yorulur. Rüyada abiye zengin, yoksul için hayır demektir. Rüyasında abiye elbise gören için süsleme ve bezeğe, ilim ehli kadın için takva ve mertebeye işarettir. İşlemeli abiye, bir yerden dünyalık gelmesi anlamına gelir.

Kırmızı ya da fuşya abiye görülmesi hayra, bu abiyeyi biriktirmek yoksa gizlemek mal elde etmeye cümle parçası olunur. Gelinlik abiye görebilen mutluluk ve neşeye kavuşur. Hane halkı için bolluğa, genç kız için kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada pembe abiye bakmak iyimserliğe yorulur. Rüyayı görebilen kişinin yapacağı çaba sonucunda hedefine varacağını ifade eder.

Rüyada mavi renk abiye mavi renk abiye umut, açık yüreklilik, aşk manalarını taşır. Turkuvaz mavi renk abiye; aşık olmaya, bebek mavisi abiye; samimiyete, adi mavi renk abiye umutlara muhabere eder.

Rüyada lacivert abiye giysi görmek Lacivert abiye görülmesi sizin devlete ait bir toplantı için ziyafet edileceğinize işaret eder. Ara Sıra de bu rüya yeni arkadaşlıklar edinmeye ve sakin bir hayat yaşamayı seçim ettiğinize delalet eder.

Kırmızı abiye Her ne değin ağız dalaşı olarak ifade edilse de rüyada kırmızı abiye; aşka ve sevdaya delalet eder. Bekar kimse için mesut olacağı bir delikanlıya yorulur. Romantizmi simgeler. Mutlu bir hayat anlamına da gelebilmektedir.

Turuncu renk abiye Rüyada görülen turuncu renkteki abiye cömertliğe, atılganlığa, adalete, amirliğe, işte başarıya, evdeki mutluluğa, canlılık ve dürüstlüğe yorumlanır.

Arananlar:
rüyada abiye para vermek
Sıradaki Haber :  Rüyada Bağlamak Görmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu