Rüya Tabirleri

Rüyada Çakmak Görmek

Bekar için evlenmeye, evli için eşinin hamile kalmasına, Kadının kavramak çakması oğul evladına, Çakmaktan çıkan ve ortama hasar veren ateş minik tartışmalara delalet eder.

Rüyada yanan bir bilmek görülmüşse, istenilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak uğraşıldığı halde yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.

Rüyada yanan bir bilmek görülmüşse, arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak çabalara karşın yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.

Şanslı, kazançlı, faydalı gibi görülen lakin gerçekten zararlı konulardır. Ama çakmağın aydınlık bir ateş yaydığını görebilen kimse korkmasın.

Rüyada anlamak bakmak, istekle yorumlanir. Çakmagi yanarken görmek, tüm dileklerinin yerine gelecegine, çakmagi çaktigi halde bir türlü yakamadigini görmek, düs kirikligina ugrayacagina;yeni bir çakmagi oldugunu görmek, mutlu bir haber alacagina; bir rivayete göre de kiymetli bir armağan alacagina delalet eder. Salimi ye kadar: rüyada kavramak görmek hiddete yorumlanir. Bir çakmakla birisinin sigarasini yaktiginizi görmek, o adama ve ya bir baskasina fazla kizdiginiza; birisinin çakmakla sizin sigaranizi yaktigini görmek, bu rüyanin aksine; yerde bir iyi anlamak buldu gunuzu bakmak, bir is uygun istemediginiz bir durumla karsilasacaginiza; arkadasiniz tarafindan size bir anlayışlı olmak hediye edildi gini görmek, hakkinizda çok fena seyler düsünüldügüne isarettir. Rüyada ates anlamak, sihhat ve hakikati meydana çikincaya degin bir isi teftis etmeye isarettir. Bir kadin rüyada kavramak tasi çaktigini ve ates tutusturdugunu ve üflemesiyle atesin parladigini görse, o kadin erkek bir çocuk dogurur. Bir kimse tasi dert vurarak ondan ates ve kivilcim çiktigini görse, kalbi kati iki kimse birbirleriyle siddetli olarak kavga ederler, ahali da onlara bakar. Bazi tabirciler de, anlayışlı olmak tasi bilmek, bekar için evlenmeye, atesin çikmasi haniminin hamileligine ve onlardan meydana gelecek çocuga isaret eder. Ara Sıra de, anlayışlı olmak tasi bilmek, kari koca, iki düsman ve iki müşterek arasinda meydana gelecek kötü koşul demektir. Çakmaktan çikacak ates bir elbise ya da vücudu yaksa, o evde mülk, irz veya vücudda vaki olacak bir zarara isarettir.

Sıradaki Haber :  Rüyada Jüri Görmek
Arananlar:
rüyada çakmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu