Teknoloji

“Bilgisayar Sektörü” kategorisinde birincilik ödülü Casper’ın

Türkiye’nin teknoloji markalarından birisi olan 29 yıllık Türk markası Casper, Tech Brands Turkey araştırmasında “Bilgisayar Sektörü” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Pazarlamasyon ve Nielsen iş birliği ile düzenlenen, 23 farklı sektörde Türkiye’deki markaların teknoloji alanındaki “tüketici marka algısını” araştıran bir ödül programı olan Tech Brand Turkey’in sahipleri, herhangi bir başvuru olmadan insanlar tarafından seçildi. Tech Brands Turkey araştırması, Nielsen Türkiye’nin kontrolünde, Türkiye temsili 12 ilde A, B, C1, C2 SES grupları ile gerçekleştirildi. Türkiye’nin en teknolojik markaları; açık uçlu sorularla Türkiye genelindeki alıcı kitlesinin vermiş olduğu yanıtlar baz alınarak hazırlanan raporun sonucunda belirlendi.

Tüketicilerin bilgisayar markası: Casper

Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği ödüller; Tech Brands Turkey araştırması sonucunda toplamda 24 kategoride sahiplerini buldu. Türkiye genelinde 12 ilde ve 1000 karakter tüketici kitlesi ile gerçekleştirilen araştırmada, Türkiye’nin teknoloji alanındaki markası Casper; birinci seçilen marka oldu.

Casper CEO’su Lamprecht ödül konusunda “Türkiye’de başta düzenlenen bu ödül programında, tüketiciler göre lider marka seçilmek kibir verici. Müşterilerimiz için hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümler sunmayı kendimize ilke ediniyor ve dijitalleşme yolunda öncü almak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Ülkemizin birincil ve tek teknoloji tabanlı ödül seramonisi olan Tech Day’de gerçekleştirilen Türkiye’nin En Teknolojik Markaları araştırması sonucunda “Bilgisayar Sektörü” kategorisinin lideri olan Casper, Grand Pera Emek Sahnesi’nde ekibiyle birlikte ödülünü aldı. Ödülü Casper adına; CEO Charlotte Anne Lamprecht, Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay, Kurumsal İletişim Uzmanı Emel Çatindağ aldı.

Sıradaki Haber :  Apple, eski İphone kullanıcılarına 25 dolar ödeyecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu