Güzellik

Yüzünüzü olduğundan daha ince gösterecek makyaj teknikleri

1. Koyu halkalardan kurtulun

İlk olarak, yüzünüzü makyajla nasıl inceltebileceğinizi öğrenirken, dikkatinizi açılmak için birazcık umulmadık bir noktaya çevirin: Göz altları! Gözlerinizin altındaki koyu gölgeler ince bir silüete katkıda bulunmayacağından, ışık yanılsaması yaratmanız gerekecek. Göz altı kapatıcıları ve pudralama yöntemi ile, göz altındaki koyuluklardan kurtulun.

2. Doğal kaşlar

Doğal görünümlü kaşların her zaman trend olmasının bir nedeni vardır. Yalnızca özelliklerinizi geliştirmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda doğal bir kaş, ince ve şekilli bir dış görünüş için yüzünüzün simetrisini de geliştirir.

3. Burun

İnce görünümlü bir yüz elde etmenin diğer bir yolu mu? Burnunuzu şekillendirmek! Kitaptaki en eski numaralardan biri olarak aşina bu teknik, yüzünüzü nasıl incelteceğinizi öğrenmeyi kolaylaştırır. Deri tonunuzdan iki ton daha koyu bir renkte burnunuzun her iki tarafına inen kapatıcı uygulayarak başlayın. Burnunuzun köprüsünde, teninizden bir ila iki ton daha açık bir kapatıcı ile takip edin. Aralıksız bir sonuç için çizgileri adamakıllı dağıtın.

4. Aydınlatıcı

Aydınlatıcı yardımı ile elmacık kemiklerinizin şakaklarınıza yakın olan kısımlarını ve tepe noktalarını belirginleştirin. Bu sayede daha keskin çizgilere sahip olacaksınız.

5. Elmacık kemikleri

Elmacık kemiklerinin altına uygulayacağınız krem veya toz yapıdaki bir bronzer, yüzünüzü tabi bölgelerden şekillendirmeye başlayacak ve daha zayıf bir görüntü elde edeceksiniz.

 

Sıradaki Haber :  Cilt tipinize uygun bakım ürünlerini kullanıyor musunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu